Aruba en New York 2017

De reis begon op 3 juni met een heerlijk weekje op Aruba waar we weer van onze kleinzoontjes Sije en Boris hebben kunnen genieten. Extra veel van Boris omdat hij de waterpokken had en niet naar school mocht en omdat Eva moest werken hebben we dus de rest van de (school)week van zijn gezelschap genoten. Op 8 juni hebben we hun vijfde verjaardag gevierd met veel kadootjes!

Op 10 juni zijn we naar New York gevlogen en onze intrek genomen in het LIC hotel in Queens, vlak naast Manhattan en de metro op 150 meter van het hotel. Met onze zeven dagen metro-kaart was het prima te doen, in een kwartiertje op Times Square.
New York hebben we in vier dagen bekeken, van zaterdag tot woensdag. Men zegt wel dat Amerika het land is van ‘Hope and Glory’ maar ik denk dat ze eigenlijk ‘Hope on Glory’ bedoelen. We vonden de stad vies, het onderhoud van de metro achtergebleven en op veel plaatsen stonk het naar urine. Bijna geen roltrappen in de metro en als je wat ouder wordt zoals ik, mis je die dingen echt wel. Zeker als je op de heenweg naar het hotel met vier koffers een aantal trappen op moet….

Central Park was een verademing te opzichte van de drukte in de stad.
We hebben de baseball wedstrijd tussen de New York Yankees tegen de Baltimore Orioles bezocht in het Yankee Stadium en de volgende dag nog op het Observation Deck van het Rockefeller Centre naar de skyline gekeken.

En natuurlijk een boottrip langs het Vrijheidsbeeld!
De laatste dag wat gewandeld langs de High Line, een niet meer in gebruik zijnde spoorlijn waar men een parkje van gemaakt heeft.

Leuke stad maar geen spijt dat we woensdag de camper op kunnen gaan halen.

Follow on Bloglovin

  6Comments

 1. Sandra   •  

  Weer hele leuke foto’s. Ik kijk uit naar het vervolg…… Veel plezier !

 2. Fenny   •  

  Heel leuk!!! Mooie foto’s. Maar we missen jullie wel hoor pff

  • Paul en Conny   •     Author

   Dankjewel! Wij missen jullie ook hoor! Nog twee weekjes en dan zijn we er weer ??

  • Paul en Conny   •     Author

   Gelukkig zijn we er weer ?

 3. Erna   •  

  Mooie en leuke foto’s en inderdaad Paul we denken wel van niet, maar we worden toch echt een dagje ouder. Veel plezier verder en kijk uit naar jullie nieuwe blog. Xxx

  • Paul en Conny   •     Author

   Zo is het Erna… alleen wil hij er zelf nog niet in geloven hoor! ? Een nieuw bericht is weer in de maak ??

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.