Varadero en Havanna

15 tot 22 mei 2013

We hebben een fantastische week in Cuba gehad samen met Robin en Fenny. We hadden ons hotel op Varadero, een schiereiland met allemaal hotels maar erg rustig. Komt ook omdat we lekker in het voorjaar weg waren. Prachtige stranden, mooi wit zand. Natuurlijk ook de hoofdstad Havanna bezocht.
Net op tijd, er waren nog allemaal Amerikaanse auto’s welke zo rond de 50 jaren oud waren en voor de revolutie van Fidel en Guevarra rond reden. Men zegt dat de grootste hobby van Cubanen is om auto’s te reparen. Met kunst en vliegwerk lukt dat aardig.
Robin en Fenny hebben nog gedoken in de Caribische zee, in de Varkensbaai, bekend door de Amerikaanse invasie.

Follow on Bloglovin

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.